TUINSERRE

Kijk direct in onze webshop: https://www.puurgroentuinen.nl/c-6556866/tuinkassen-serre-janssens-alusystems/ 

Een tuinkas voor het leven! De kwaliteits kweekkassen of ook wel tuinserres genaamd van Janssens Alusystems doen hun naam werkelijk eer aan. Stijlvol gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium en 4mm dik veiligheidsglas welke garant staan voor jarenlang zorgeloos tuinplezier.

Het hele jaar door genieten in uw tuin! De robuuste constructie is gepoedercoat in RAL 9005, stoer zwart of RAL 6009, klassiek groen.

HELIOS URBAN: Het model Helios Urban kenmerkt zich door de compacte afmetingen 162 x 236 cm welke in vrijwel elke tuin te plaatsen is en afgewerkt met de exclusieve Victorian noklijst. De goothoogte betreft 181 cm voor een prettige inloop.

HELIOS SENIOR: Leverbaar in 4 maten en kenmerkt zicht door de dakram(en) en de nokhoogte van 240 cm (tov de Urban serie met 217 cm)

HELIOS MASTER: Extra hoge zijwanden van 201 cm en vrijwel alle andere wensen zijn voorzien in deze prachtige tuinkas. De basis begint bij de maatvoering 236 cm x 310 cm en loopt op tot 605 cm in de lengte. Luxe schuifdeur, glazenlamellenraam en dakramen horen tot de standaard. En de exclusieve victoriaanse noklijst heeft deze serre natuurlijk ook.

Optioneel zijn leverbaar praktische zaaibakken, schappen, automatische raamopeners en een verlagingsdorpel voor de kruiwagen.

Onze showtuin "Hoeve de Holst" te Posterholt ( nabij Roermond ) is op afspraak te bezoeken.

Of heeft u specifieke vragen over montage en actuele levertijden of prijzen van opties?

Neem gerust even contact met ons op: info@puurgroentuinen.nl 

We maken graag een passende offerte voor u.

 

Kijk direct in onze webshop: https://www.puurgroentuinen.nl/c-6556866/tuinkassen-serre-janssens-alusystems/

 

© 2021 - 2024 puurgroentuinen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel