ONDERHOUD

PUURGROENTUINEN Jouw hovenier uit de regio Roermond beschikt over professionele machines waarmee de gevraagde werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd worden.

Voor het onderhoud van uw tuin kiest u zelf voor een éénmalig onderhoud of uit diverse overeenkomsten voor regelmatig tuinonderhoud. Denk hierbij aan een voor- en najaarsbeurt, het wekelijks maaien van het gazon of zelfs het totale onderhoud van de tuin zodat u doorlopend en zorgeloos verzekerd bent van een tuin die er het heel jaar lang netjes uitziet. Uw tuin is immers het visitekaartje en het verlengstuk van uw woning. Wij voeren het graag en perfect voor u uit. 

Snoei- en onderhoudswerkzaamheden van uw tuin verrichten wij vanaf € 40,00 per uur exclusief BTW en excl. kosten van het vrij gekomen snoeiafval. Het snoeiafval brengen wij naar een erkend groenverwerkings bedrijf.   

 

 

Veelal werken we in Roerdalen, dit gezien onze vestigings plaats Melick is. Echter vinden de hoveniers of snoeiwerkzaamheden naast de dorpen St. Odilienberg, Herkenbosch, Vlodrop ook plaats in Roermond, Herten, Asenray, Beesel, Reuver en Swalmen of net over de maas te denken aan Horn, Heel of Beegden. Deze korte afstanden maken het mogelijk snel ter plekke te kunnen zijn voor uw tuinklus. Neem direct contact met ons op 06-53711253

© 2021 - 2024 puurgroentuinen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel