ONTWERP

De basis van een goede tuin start met een doordacht tuinplan. Wij houden rekening met de zichtlijnen, de stijl van de woning, het zonlicht, de grondsoort, de zitplekjes en natuurlijk niet te vergeten: uw eigen wensen. Een mooie tuin geeft een gevoel van vrijheid en rust en een stijlvolle tuin geeft ook nog eens meerwaarde aan uw woning en verrijkt uw leven. 

Wilt u uw huidige tuin renoveren of een totaal nieuwe tuin? Wij brengen uw droomtuin tot leven. Neem gerust per mail of telefoon contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Het ontwerpen van een tuin start met een intake gesprek en het 2D ontwerp vanaf € 495,= excl btw voor tuinen van 0 tot 150 m2. Vervolgens  € 895,= excl btw voor het volume tot 300 m2  en € 1495,= excl btw voor het volume tot 500 m2 ( intake en grondplan ) welke verder aangvuld kan worden tegen meerprijs met 3D ontwerpen en beplantings en verlichtingsplannen naar keuze. Constructie tekeningen en beplantingen dragen wij indien gewenst zorg voor.

Aan de hand van een goed tuinontwerp kan uzelf uw droomtuin bouwen of laten uitvoeren door ons. Een gedegen tuinplan is ook handig voor toekomstige veranderingen of wensen. Een goede basis draagt zorg voor een doorlopend geheel.

Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2021 - 2024 puurgroentuinen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel