REALISATIE

Al eens gedacht aan een tuinrenovatie of een nieuwe aanleg?

Ligt uw tuin er slecht bij maar bevat het wel goede elementen? Dan is tuinrenovatie een goede oplossing. Bij renovatie gaat het er om mooie elementen te behouden en de tuin daaromheen in een nieuw jasje te steken. Uw tuin wordt weer als nieuw maar behoudt wel voor een stuk zijn karakter. 

Volledig nieuwe tuin?

In dat geval heeft u een totaal nieuwe opzet nodig. Een op maat gemaakt luxe buitenverblijf of houten vlonder, strakke grasmat, beplanting, verlichting en verharding. We maken het graag en met veel plezier!

Vlonderterras

Geef uw tuin meer cachet met de mix van materialen. Een luxe terrasvlonder kan daar een mooi item in zijn. Wij werken met diverse houtsoorten.

Terras met beleving, Raw Stones

De Raw Stones Abbey Exterior heeft een dikte van ongeveer 2.2cm, en is verkrijgbaar in een mix van 7 zelfde tinten als de binnen vloeren. De Abbey Exterior is zeer geschikt als tegel rondom zwembaden, uw terras of oprit en middels verlijming.

De Raw Stones exterior is onderhoud onderhevig en dient middels onze protector, afhankelijk van gebruik en aard van vervuiling, te worden voorzien van protector.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? We komen graag langs om een goed plan te bespreken.

Een tuin aanleggen is maatwerk van ontwerptekening tot uitvoering!

 

      

        

 

 

   

© 2021 - 2024 puurgroentuinen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel