Promix hovenier border en moestuin mestkorrels

Artikel 2 van 2
€ 35,00 (inclusief btw)

Puurgroentuinen

ProMix Tuinmeststof 150m²

Geen gedoe meer met zakken meststof om de tuin te bemesten? Niet de keuzestress van welk soort moet ik gebruiken?
Dan is ProMix het juiste adres om uw tuin mee te bemesten!
Een universele tuin of- bordermest voor hoveniers. Eén emmer is voldoende voor 150m². Een gemiddelde tuin kan hiermee dus gemakkelijk bemest worden. Een sterk, organische bemesting die een complete voeding geeft aan de (vaste) planten, (fruit) bomen, en groentetuinen. Geen gecoate korrel met een chemie, nee organisch. En langwerkend. Zoals het hoort.

Samenstelling:

  • Formule NPK: 4,5-3-2
  • Calcium
  • 9,6% Magnesium
  • 68% Organische stof
  • Rijk aan sporenelementen

Tuinmest ProMix – Gegarandeerd groen!
ProMix Tuinmest is een universele meststof voor uw planten, hagen, (fruit)bomen en de groentetuin. Een voeding die rijk is aan sporenelementen. Dit zorgt voor een compacte en volle groei. Bovendien zullen de bloemen vol van kleur zijn. ProMix zorgt ook voor een actiever bodemleven wat uw tuin altijd ten goede komt. ProMix Tuinmest wordt veel toegepast in tuinen, groenvoorzieningen en kwekerijen. Een professioneel product met net dat kleine beetje meer. Gegarandeerd groen! Voor een optimale groei en bloei adviseren wij 4 keer per jaar te bemesten. In het najaar met de ProMix Najaarsmest.

Waarom meststoffen van ProMix
ProMix levert uitsluitend aan hoveniers, de professionele markt dus. Directe advisering is bij ons standaard. We leveren direct uit eigen productie zodat we de lijnen kort houden. Vandaar dat ProMix dan ook prijstechnisch zeer interessant is. De ProMix Tuinmest is organisch, zoals de andere meststoffen. Een goede basis waar we diverse toepassingen kunnen toevoegen zodat een hoogwaardige mestkorrel gegarandeerd is.

Uit voorraad leverbaar.

Verzending met DPD 1 a 2 werkdagen

 

© 2021 - 2024 puurgroentuinen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel