Helios MASTER TUINKAS Type nr M34 310 x 458 cm

Artikel 6 van 26
€ 3.970,00 (inclusief btw)

Tuinkas Helios Master, Janssens AluSystems, Als je voor het beste wil gaan!

Een tuinkas voor het leven! De kwaliteits kweekkassen of ook wel tuinserres genaamd van Janssens Alusystems doen hun naam werkelijk eer aan. Stijlvol gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium en 4mm dik veiligheidsglas welke garant staan voor jarenlang zorgeloos tuinplezier.

Het hele jaar door genieten in uw tuin! De robuuste constructie is gepoedercoat in uw gekozen kleur RAL 9005, stoer zwart of RAL 6009, klassiek groen.

HELIOS URBAN: Het model Helios Urban kenmerkt zich door de compacte afmetingen 162 x 236 cm welke in vrijwel elke tuin te plaatsen is en afgewerkt met de exclusieve Victorian noklijst. De goothoogte betreft 181 cm voor een prettige inloop.

HELIOS SENIOR: Leverbaar in 4 maten en kenmerkt zicht door de dakram(en) en de nokhoogte van 240 cm (tov de Urban serie met 217 cm)

HELIOS MASTER: Extra hoge zijwanden van 201 cm en vrijwel alle andere wensen zijn voorzien in deze prachtige tuinkas. De basis begint bij de maatvoering 236 cm x 310 cm en loopt op tot 605 cm in de lengte. Luxe schuifdeur, glazenlamellenraam en dakramen horen tot de standaard. En de exclusieve victoriaanse noklijst heeft deze serre natuurlijk ook.

Optioneel zijn leverbaar praktische zaaibakken, schappen, victoriaanse nok, automatische raamopeners en een verlagingsdorpel voor de kruiwagen.

 

Uw keuze:

 

TUINKAS Janssens alusystems

Model Helios MASTER

Type nr M34

 

Afmeting 310 cm breed x 458 cm lang.

Hoogte nok 274 cm

Hoogte zijramen / dakgoot 201 cm

Voorzien van 1 schuifdeur en 1 lamellen raam en 3 dakramen

 

Optioneel leverbaar: zaaibakken en schappen

 

Tegen meerprijs leverbaar de XL lengte van 605 cm.

Mail ons direct voor uw persoonlijke aanbieding!

 

Levertijd circa: 4 weken

Prijs is incl bezorging op locatie, excl montage

Levering op pallet, u word van te voren geinformeerd.

Montage kan tegen meerprijs door ons uitgevoerd worden op locatie.

Graag informeren we u hier over.

( wadden eilenden hebben specifieke regels / meerprijs mbt bezorgen )

 

De tuinkassen worden voor u op maat gemaakt en zorgvuldig verpakt na uw opdracht / betaling, Maatwerk producten vallen buiten het retourrecht.

Elke tuinkas is een bouwpakket. Het zelfdragende frame is heel makkelijk door de gemiddelde doe het zelver in elkaar te zetten. Er is een duidelijke handleiding bijgeleverd en er zijn online films vanuit de fabrikant te bekijken.

Tip: Werk waterpas, rustig en zorgvuldig stap voor stap.

© 2021 - 2024 puurgroentuinen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel