TRENDS & VISIE

Duurzaam leven!

Duurzaamheid is inmiddels wereldwijd een belangrijk thema. Zeker in en rondom je woonhuis. Denk bijvoorbeeld aan jouw voedsel. Hoe duurzaam is dat eigenlijk? En hoe kun jij zelf dat duurzaam maken?

Met een kleine tuinkas of moestuin op zich ben je natuurlijk al heel bewust bezig met duurzaamheid. Je verbouwt namelijk al je eigen groenten, fruit en/of kruiden. Hierdoor komen jouw gekweekte producten direct vanuit je moestuin op je bord of in jouw koelkast. Heerlijk super vers uit je eigen tuinkas zonder energie van transporten en koelingen. Op die manier hoeven ze niet van heinde en verre gehaald te worden, wat dus enorm scheelt in de uitstoot van vervuilende stoffen tijdens het transport. Supergoed voor het milieu en jezelf dus!

Het model Urban van Janssens alu systems heeft super compacte afmetingen welke zelfs in de kleinste tuin tot zijn recht komt. Standaard met luxe lamellenraam voor een optimaal klimaat. Welke kleur kies jij? Stoer zwart of klassiek groen?

Kijk direct in de puurgroentuinen webshop:

https://www.puurgroentuinen.nl/c-6556866/tuinkassen-webshop/

 

Kleurrijk, strak en onderhoudsarm is onze groene visie.

De huidige trend is toch zeker de prairietuin en deze geven wij dan ook vorm in een strak ontwerp welke aansluit op uw wensen. Prairietuinen staan bekend om hun weelderige bloemen gecombineerd met wuivende plantensoorten. Veelal zijn dit soorten die weinig water nodig hebben en met minimaal snoeionderhoud u het hele jaar doen laten genieten van de border. Het groene geraamte in onze ontwerpen zorgt in de zomer en winter voor het juiste evenwicht en ons beplantingsplan geeft u een duidelijk overzicht van soort en hoogte per border. 

PUURGROENTUINEN staat voor groene tuinen en milieuvriendelijk werken met professionele geluidsarme machines. Dat betekent bij ons geen overlast van uitlaatgassen en geen hard geluid voor u en uw buren tijdens de snoeiwerkzaamheden. We werken toekomstgericht, duurzaam, onderhoudsarm en ongelooflijk mooi.

Het gebruik van halfverharding (denk aan grind) in uw tuin draagt zorg voor een goed waterbeheer. Het regenwater wordt opgenomen in uw eigen tuin en spoelt niet weg via het riool. Halfverharding straalt luxe uit en is altijd mooi met een minimum aan onderhoud. 

Een stijlvolle tuin is ontstressen en genieten thuis.

© 2021 - 2023 puurgroentuinen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel